• Logo
  • Wedstrijd- en takenschema

    Alle (spelende) leden vanaf U16 en ouder worden ingedeeld in onderstaand schema. Meestal sluit dit aan op de eigen wedstrijd, maar soms moet je apart naar de sporthal komen. Dit proberen we echter tot een minimum te beperken. Je wordt ingedeeld door de taakindeling, vragen over de indeling kun je mailen naar: taakindeling@seadevils.nl

    Fluiten en tafelen is een individuele verantwoordelijkheid. Zorg altijd zelf voor vervanging als je ingedeeld staat, maar niet aanwezig kan zijn. Als je dat niet doet, dan riskeer je een boete of zelfs schorsing. Samen zorgen we ervoor dat alle wedstrijden op een goede en sportieve manier geleid en ondersteund worden!

    Seniorenleden fluiten en tafelen bij jeugd- en seniorenwedstrijden. Jeugdleden (vanaf U16) fluiten alleen bij jeugdwedstrijden en fluiten altijd samen met een seniorenlid. Vanaf 15 jaar zijn alle leden verplicht om hun scheidsrechtersdiploma te halen. De organisatie en de kosten daarvan zijn voor The Sea Devils. Daarnaast moeten jeugdleden (vanaf U16) leren tafelen. Heb je nog geen scheidsrechtersdiploma (BS2), dan moet je de BS2-cursus volgens. Info over deze cursus ontvang je via het bestuur.