• De mannen van U18 tegen De Dunckers uit Hilversum. In de stand stond The Sea Devils 2 punten voor, dus een belangrijke wedstrijd. The Sea Devils stonden weer in hun vertrouwde 3-2-verdediging en dat functioneerde van het begin af aan goed. Weliswaar kwamen De Dunckers op een lichte voorsprong van 6 tegen 0, maar dat lag meer aan het ontbreken van scores aan de Sea Devils kant. Pas in de achtste minuut viel de eerste score en in die laatste twee minuten wisten de mannen van U18 de stand terug te brengen naar 6-8.

    Het werd al snel duidelijk dat De Dunckers dit niet gingen halen. Het verdedigende concept van The Sea Devils, met veel druk op de eerste lijn, zorgde nogal voor wat balverlies bij De Dunckers. Er moest hard en geconcentreerd voor worden gewerkt maar het resultaat is er dan ook naar. Bovendien moesten De Dunckers, met een bank van 5 wisselspelers, hun beste spelers meer rust gunnen.

    Met name na de pauze nam het team van Fuad direct de touwtjes in handen en liep tot 10 punten weg bij de tegenstander. Het gat was geslagen en door stug door verdedigen werden De Dunckers niet meer in staat gesteld om het tij te keren. Eindstand 51-40.

    Een wedstrijd die door de verdediging is gewonnen. Aanvallend kan het nog wel wat slimmer, maar dat komt nog wel.

    Scores: Levin 23, Tristan 10, Milan 8, Mikay 6, Chris 2, Tijmen 2.
    Kwarten: 6-8, 16-9, 14-12, 15-11.