• In de eerste wedstrijd tegen Heiloo speelden wij een grote uitslag bij elkaar. Dat zou nu anders zijn. Met slechts 5 spelers moesten wij het opnemen tegen een 10-tal spelers van Heiloo. Lars ligt er voor de rest van de competitie uit, Paul, Gyano en Jorn zijn niet meer beschikbaar en Mikay moest met zijn eigen team mee. Nog 5 wedstrijden te gaan met soms Mikay er bij maar vaak ook met vijf. Jammer dat het zo loopt omdat er nu een goede kans was op de eerste plaats in deze competitie.

    Tegen Heiloo moesten wij verdedigend de zaak goed dichthouden en zelf onze aanvallen spelen. Dat lukte bijzonder goed. Met name uit de 1-4 aanval scoorden wij veel. De break kan nog beter als wij de eerste bal sneller gaan spelen. Al met al was dit een regelmatige overwinning waarbij alle spelers tot scoren kwamen en zowel Chris als Nicolai hun waarde voor het team toonden. Nicolai met sterk verdedigen en een tegen een scores en Chris met inzet en doorzettingsvermogen.

    In het laatste kwart kwam de vermoeidheid weer om de hoek kijken en werd het nog een beetje rommelig. Dean moest het veld verlaten met een lichte blessure maar Heiloo kon ook daar geen profijt uit halen.

    Eindstand 36-56.

    Scores: Milan 35, Silvan 9, Nicolai 5, Dean 4, Chris 3.
    Kwarten: 6-16, 7-12, 9-18, 14-10.