• In deze laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen bleek eens te meer dat wij te langzaam groeien in de breedte. Daar waar de meeste tegenstanders de beschikking hebben over meerder scorende spelers moeten wij het hebben van een goede verdediging, slim spelen en zo min mogelijk balverlies. Tel daarbij op het benutten van de uitgespeelde kansen in de aanvalsspelletjes en dan kunnen wij een eind komen. Helaas lukt dat niet altijd en komt het vrijwel in elke wedstrijd wel voor dat er teveel balverlies wordt geleden door onachtzaam te passen of jezelf vast te dribbelen.

    Tegen Onze Gezellen, dat de beschikking had over twee veel scorende spelers, gingen wij lang mee. In het eerste kwart kwamen wij op achterstand maar in het tweede kwart kwamen wij goed terug door onze verdediging wat strakker neer te zetten. Ook hadden wij lengteoverwicht wat uitstekend benut werd door Lars en Silvan. Tel daarbij op de acties van Milan en de ruststand van 30-30 gaf vertrouwen voor de tweede helft. Het was wel zo dat de 30 punten allemaal gescoord werden door Lars en Milan, respectievelijk 8 en 22.

    De opdracht voor het derde kwart was, scherp beginnen en agressief in de verdediging. Helaas ook nu weer een periode van slecht verdedigen en veel pass-fouten. Ook werd Milan nu sterk verdedigd door Onze Gezellen (slechts 4 punten in het derde kwart) en O.G. kon in een ruk uitlopen naar 24 punten voorsprong. De wedstrijd was gespeeld. In het vierde kwart nog overgeschakeld naar man to man om er wat meer pit in te krijgen. Het gevolg was dat wij terugkwamen tot op 16 punten. Toen was de koek op en een serie slecht uitgespeelde outlets deed Onze Gezellen weer snel verder uitlopen. Eindstand 56-81.

    Scores: Milan 33, Lars 14, Silvan 6, Dean 2, Chris 1.
    Kwarten: 12-18, 18-12, 10-34, 16-17.