• Logo
 • De wedstrijd tegen Onze Gezellen begon met een mispeer. Omdat niet alle spelers van U16 de beschikking hebben over een geel tenue spelen wij al sinds het begin van de competitie in onze zwart reserve tenue. U raad het al, Onze Gezellen spelen ook in het zwart. Gelukkig heeft Onze Gezellen het goede idee gehad om al zijn spelers uit te rusten met wisselshirts waarbij de binnenkant wit is uitgevoerd. Probleem opgelost.

  Na wat gehannes met het tablet kon de wedstrijd ietwat verlaat beginnen. We kunnen er kort over zijn, Onze Gezellen was veel te zwak en moest nog veel leren. Met de opdracht om altijd de break te lopen en als dat niet lukte via de zijkanten te proberen om gaten te zoeken in hun verdediging liepen wij in no-time van ze weg. De ene break na de andere volgde. Het werd al snel duidelijk dat de wedstrijd op zich niet leuk was om naar te kijken. Dus maar wat oefenen in verdediging en aanvalsspelletjes.

  Met de coach van de tegenpartij afgesproken om het derde en vierde kwart in de zone te gaan om er nog wat spel in te kunnen krijgen.Het maakte niet veel uit. Wij bleven break na break lopen. Toen Paul er ook nog eens de driepunters in ging gooien was het helemaal gedaan. De schoten vielen ook beter en Milan en Silvan speelden in de een tegen een situaties hun tegenstander dol.

  Volgende week wacht ons een zwaardere tegenstander. Dan zullen wij weer volop aan de bak moeten.

  Scores: Silvan 24, Mikay 23, Dean 22, Milan 14, Gyano 11, Paul 9 (drie keer schieten en drie keer een driepunter), Lars 6.
  Kwarten: 9-24, 8-30, 8-28, 8-27.