• Een voor ons onbekende ploeg, Northside Ballers uit Amsterdam, mochten wij thuis ontvangen. Dit was ook weer zo'n Amsterdams team dat er vol passie en fel ingaat. Opgelet dus.

  We beginnen na rust. Beide teams in de zone en onder leiding van Dean begonnen wij iets van de achterstand weg te werken. Ook onder het bord kregen wij meer vat op de rebound en in de aanval verspeelden wij de bal niet zo maar. We kregen meer vat op de wedstrijd. De strijd ging gelijk op, er werd niet veel gescoord omdat de zones potdicht zaten en het echt zoeken was naar de vrije man.

  Toch konden wij die vinden in de persoon van Dean die enkele malen binnendoor kwam en mooie scores liet aantekenen. In het vierde kwart deed hij dat nog een keer en daarna kwamen er meer spelers vrij die enkele scores op het sheet konden laten aantekenen, waaronder een zeer verre driepunter in de laatste seconde. Helaas mocht dat niet genoeg zijn om de eerste twee kwarten te doen vergeten. Eindstand 22-57.

  Over die eerste twee kwarten kunnen wij kort zijn. Warming up traag en chaotisch, tijdens de eerste 10 minuten veel balverlies, niet meer weten hoe te spelen tegen een zone, teveel dribbelen en slecht passen. Werk aan de winkel dus.

  Scores: Dean 6, Tijmen 5, Milan 4, Gyano 3, Lars 2, Silvan 2.
  Kwarten: 0-19 ????, 2-15, 9-6 ??, 11-17.
  P'tjes: Sea Devils 2, Northside 3.