• Logo
  •  Evenals de vorige keer 70-31.

    Weer naar Apollo en weer op zondag. Het was geen gelukkig moment. Twee zieken, een geblesseerd en een afwezig. Dus met 7 man/vrouw sterk naar Amsterdam. Apollo is koploper en een behoorlijk sterk team dat bestaat uit snelle en beweeglijke jongens. Wij hadden de afgelopen weken behoorlijk getraind op het verdedigen en ik had dus de hoop dat wij het de tegenstander dit keer moeilijker konden maken. Dat kan alleen als iedereen in het veld er voor zorgt dat hij/zij zijn/haar tegenstander van scoren afhoudt. Toch lieten sommigen weer hun man gaan en kon Apollo tot makkelijke scores komen. Kwestie van inzet. Die inzet blijkt ook uit het aantal persoonlijke fouten. Hun topscorer maakt 21 punten en pakt 4 p'tjes. In totaal heeft Apollo 6 p'tjes en wij 1.

    Er zal meer inzet en agressie moeten komen om tegenstanders te beletten de overhand te krijgen. Iedereen moet meedoen en niet denken van \"oké, volgende keer beter\". Gelukkig heb ik in de aanval wel een aantal leuke dingen gezien. Louis en Mikay kunnen elkaar goed vinden. Ook het spelletje met het blok op de guard lukte soms. Daar moet het blok nauwkeuriger gezet worden en, bij overname, de vrije man opzoeken. Voor de rest was het organisatorisch weer een rommeltje. De Sea Devils coach moest nog gaan uitleggen hoe zij het e-sheet moesten invullen en hoe de klok en score werkten. De scheidsrechters waren beginners, niet erg want af en toe even uitleggen hoe het moet helpt al veel. Alleen moest die uitleg wel van onze kant komen.

    Zo werd de tweede helft begonnen van af de achterlijn van Apollo met hun balbezit terwijl die voor ons was. Na enige uitleg overnieuw begonnen bij de middellijn met ons balbezit. Het wedstrijdformulier telde slechts 1 kwart, het vierde. Dus daar was het ook niet best. Alsnog de scores zoals op het formulier.

    Scores: Louis 10, Mikay 7, Mariam 6, Lars 4, Florian 2, Milan 2.