• Al bijna een week was het voelbaar, de altijd zo vrolijke gezichtjes toonden deze week een iets strakkere blik. Er stond niet zomaar een wedstrijd op het programma, wij mochten aantreden tegen de nummer 1 uit onze poule.

Een plan werd besproken voor de wedstrijd en daar gingen wij, maar eerst nog even warmlopen en de gebruikelijke line-up. Nu was iedereen er klaar voor en de wedstrijd is begonnen.

Wat er zich de komende 9 minuten afspeelde is natuurlijk ook te beschrijven, maar het was zeker beter geweest om er gewoon bij te zijn. Wat speelden wij goed! Iedereen voerde zijn taken goed uit en de aanvallen liepen meer dan gesmeerd, er was samenspel en zichtbaar plezier. De tegenstander wist niet wat ze overkwam en wij kwamen zelfs met 10-8 voor te staan tegen de ongeslagen nummer 1.

De stand is nu 10-10 gelijk geworden en het is op dit moment in de negende minuut van de wedstrijd dat wij worden getroffen door een teleurstellend bericht. Er volgt een time-out en in de achtbaan die het leven is, dienen wij nu te dealen met deze situatie. Het is echter het moment waarop de wedstrijd draait en Akrides hun nummer 1 positie duidelijk aan ons laat zien. We blijven er natuurlijk voor strijden, maar onze organisatiestructuur is beschadigd en reparatie blijkt lastig. Gelukkig geldt dat niet voor onze teamspirit, want die was meer dan aanwezig.

Dank nog aan onze U14 hulptroepen, de ouders achter de tafel, de fotograaf en onze op het laatst zelfs zingende toeschouwers die het voorrecht hadden bij ons op de bank te mogen zitten.

Ruststand 14-26, eindstand 26-61
    Scores: Lynn 4, Eva 8, Lana 2, Esmee 2, Britt 4 en onze hulptroepen S 4 en T 2.