• Logo
 • Met zeven spelers, drie volwassenen en twee auto's arriveerden wij op een regenachtige zaterdag in Hillegom. Hillegom stond vlak boven ons in de rangschikking dus wij hadden hoop op een goed resultaat. Maar het was zo'n dag dat niet al te veel lukte. De warming-up was te speels en niet serieus. Dan is het moeilijk om de wedstrijd goed te beginnen.

  Toch kwamen wij op voorsprong maar dat duurde niet lang. De verdediging was niet helemaal zoals wij het geleerd hebben. Te vaak lieten wij onze tegenstander lopen omdat er door Hillegom een blokje werd gezet. De help-side reageerde ook niet en dat werden dus gratis scores voor Hillegom. Zelf kwamen wij met ons aanvals-systeem niet goed door. Hillegom verdedigde dat goed maar wij waren simpelweg niet slim genoeg om op de vrije plekken te gaan staan om van daaruit te kunnen scoren.

  Wij moeten echt wat alerter zijn en goed opletten bij wat er allemaal gaande is. Gelukkig hebben wij daar de trainingen voor en kunnen wij langzamerhand de verdediging opbouwen zoals die hoort te zijn en daarnaast gaan wij proberen om ons aanvalsspel te verbeteren zodat er meer kansen ontstaan. In de vakantieweek gaan de trainingen gewoon door. Volgende week geen wedstrijd maar de week daarop wel in Kudelstaart.

  Scores: Dean 14, Mikay 13, Louis 4, Teun 2.
  Vrije worpen: 3 uit 10 = 30%
  Kwarten: 10-5/15-9/ 12-8/20-11.