• Logo
 • De eerste wedstrijd in een nieuwe samenstelling. Dat is even wennen voor de nieuwe trainer/coach. Op de training begint er al wat vorm te komen in hoe wij moeten gaan spelen en wat ieder zijn taak is. Helaas kon nog niet iedereen bij elke training aanwezig zijn maar in deze wedstrijd kwam duidelijk naar voren waar wij aan moeten werken.

  In de eerste twee kwarten werd er niet constant genoeg verdedigd. Soms ging het goed maar soms wisten wij ook weer niet wie wij moesten verdedigen en kon de tegenstander makkelijk scoren. Wij letten nog teveel op de man met de bal en te weinig op onze eigen tegenstander. Aanvallend werd er iets teveel gedribbeld waardoor balverlies werd geleden en Blue Stars gelijk een break kon lopen. Gelukkig scoorden wij ook nog wel met een prachtige driepunter van Louis in de laatste seconde van het tweede kwart.

  In het derde kwart ging het in de eerste 7 minuten helemaal mis. Wij scoorden niet maar Blue stars wel. Na een time-out werd er beter verdedigd, minder balverlies geleden en kwamen wij ook weer tot scoren. Het samenspel werd ook beter en er werden zelfs al een paar spelletjes gespeeld. Dat gaat de goede kant op.

  Volgende week uit en dan proberen wij het weer ietsje beter te doen.

  Punten: Dean 13 (1 driepunter), Valentijn 6, Louis 7 (1 driepunter), Mikay 7, onbekend 2.
  Vrije worpen: 3 uit 12 = 25% !!
  Kwarten: 3-10, 15-16, 8-18, 9-18.