• U12-1 moest tegen Akrides, een goed meidenteam waarvan we wisten dat ze weinig ruimte lieten en bovenop de bal zaten. Met onze 7 spelers was het hard werken geblazen! Nou dat zat wel goed gelukkig.

  Het was zeker even wennen in het begin hoe fysiek de tegenstander was, dat was wel andere koek vergeleken met vorige week. Gelukkig zagen de scheidsen het wel als het teveel werd. Maar het is ook zaak om ermee om ermee te leren gaan als je zo weinig ruimte krijgt. Bal beschermen, sterk dribbelen of passen naar een speler die een hand uitsteekt op een goede positie. Voor een goede pass moeten beide kanten iets doen!

  In de aanval zijn we nu nog wel iets te afhankelijk van enkele scorende spelers. Iedereen zou moeten kunnen dreigen om te scoren!

  In ieder geval, een groot compliment voor de werklust. We zijn de hele wedstrijd dichtbij gebleven en hebben in het vierde kwart nog een puntje voorgestaan ook. Als we de slordigheden in het passen weten te vermijden, en zekerder zijn in het afronden, zal het nog beter gaan.


  Eindstand: 34-29
  Kwarten: 6-6; 8-7, 8-6, 12-10
  Scores: Cooper 2, Stijn 2, Wout 10, Toine 15