• Uit tegen BV Amsterdam, een team waarvan we weten dat het goed is en bijvoorbeeld heel fel op de bal. Hard werken geblazen dus, zeker met 7 man. We gingen goed van start met 0-4, maar daarna werd het als snel lastiger. Zij hadden mooie afstandsschoten en sterke drives. Wij hadden wel kansen maar misten redelijk veel en konden niet rustig opzetten, in de five-out, het was een beetje onrustig. Wel waren we snel in de overschakeling.

  Het was 23-14 met rust, best veel achter.

  In het derde kwart ging het eerst gelijk op maar door op snelheid te blijven spelen lukte het ons om van 29-14 naar 29-28 te komen! Nog niks verloren dus.

  Het vierde kwart begon met 32-32 en de hectiek en spanning was zo groot dat er van scoren nauwelijks iets kwam. Superhard aan de bak, ja dat lukt wel! Uiteindelijk kwamen we in de laatste minuut een puntje voor, weer door een break! BVA viel aan, steeds mis, en op het allerlaatste schot in de laatste seconde werd een P gemaakt. Buiten de tijd mocht hun sterkste speelster 2 vrije worpen maken. Door de spanning miste ze, helaas voor haar, fijn voor ons. Blije jongens!

  De scheidsen waren deze wedstrijd helaas niet scherp genoeg en daar had iedereen last van. Na afloop ging het veelal daarover, ook zelfs door de coach van BVA. Heel sympathiek maar laten we ons niet daarop focussen en doen waar we wel controle over hebben :-)

  Heel goed gedaan in ieder geval, mijn complimenten!

  Uitslag: 35-36
  Kwarten: 13-10, 10-4, 9-18, 3-4
  Scores: Wout 5, Sjors 8, Timo 9, Toine 14
  (voor de volgende keer hoop ik dat anderen ook weer puntjes pakken)