• Logo
 • Yes! Wat was dit een toffe pot!

  8-4, 10-0, 5-4, 2-1 (25-9) 1e helft.
  9-6, 3-2, 0-11, 5-0 (17-19) 2e helft.

  Dit waren de kwarten. Na het 2e kwart leek het even weer qua uitslag een makkelijke wedstrijd te worden maar dat was het zeker niet! De mannen van Harlemlakers zijn een sterk team dat even op gang moest komen.

  Wij speelden de eerste helft zeer goed. We gunden elkaar de bal en de scores. De ene keer maakten we een solo dwars door de verdediging. De andere keer passten we snel rond op zoek naar de 3 punter.

  De tweede helft kregen we het lastig. We hadden wat pech met mannen die uitvielen. Maar vooral werden we wat slordig. Gelukkig werd dat gelijk afgestraft door Harlemlakers. Ik zeg 'gelukkig', want het is wel even fijn om goed tegenstand te krijgen!!

  We raakten hier wat van slag. We gingen wat geforceerd spelen en er kwamen wat emoties. En in de 7e kwart voelde je echt de energie switchen naar de tegenstander. Alles wat zij gooiden ging erin, alles wat wij deden ging mis! Complimenten voor onze mannen dat we de koppies het laatste kwart weer helder hadden. En de wedstrijd netjes naar een goede overwinnen hebben uitgespeeld.

  42-28 is een mooie winst. Maar ook weer een keertje een helft, met 17-19, verloren! Dit beloofd een mooie return op 1 April!