• Logo
 • The Sea Devils u14 - Harlemlakers 33-62.

  Vooraf wisten wij dat dit misschien wel een van de beste teams zou zijn in de competitie. Maar wij zouden proberen om zo goed mogelijk te verdedigen en zo min mogelijk kansen weg te geven. De start was erg goed, wij kregen direct een paar kansen om te scoren. Helaas gingen die ballen er niet in.

  De verdediging zat in het begin goed dicht maar soms was iemand te veel op de bal en niet op zijn eigen tegenstander. Daardoor kon Harlemlakers af en toe vrij naar de ring en scoren. Bovendien waren zij steeds iets sneller bij de bal dan wij waardoor zij meer balbezit kregen. En wie de bal heeft kan scoren. Maar dat zijn dingen die wij nog moeten leren. Sneller de bal pakken en niet meer loslaten, bij balbezit naar voren en niet wachten totdat wij verdedigd worden. Gelukkig gingen wij elke periode beter spelen en we wisten de vierde periode zelfs te winnen.

  Hopelijk komt iedereen weer op trainen want dat is wel noodzakelijk zodat elke speler straks weet wat hij moet doen. Verdedigend en aanvallend. Alleen op deze manier kan het team steeds sterker worden.

  Onze enige vrouwelijke deelneemster Eva deed het voortreffelijk en vocht voor wat ze waard was. Goed gedaan. Voor wat betreft inzet deed iedereen het goed. Wat ook steeds beter gaat is het samenspel, Valentijn ziet dat ook steeds beter en als wij zo doorgaan is iedereen in het team van waarde.

  Volgende wedstrijd is uit naar Hillegom. Zaterdag om 16.30.

  Scores: Mikay 10, Dean 8, Louis 6, Teun 6, Bas 2, Valentijn 1.
  Vrije worpen: 1 uit 5 = 20%???
  Kwarten: 3-26/ 8-13/ 10-17/ 12-6.